“Facilitating Power“ je trening u okviru Erasmus+ programa na temu dinamike moći u društvu koji je namijenjen svima koje zanima ova tema i koji rade ili volontiraju u organizacijama s mladima. Trening provode organizacije La Vibria Intercultural i La Lluerna.

Ako ti se sve ovo čini zanimljivo, čitaj dalje!

Tko?

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u  međunarodnom treningu u okviru Erasmus+ programa koji financira Europska Unija!

Što?

Riječ je o treningu u trajanju od sedam dana koji će okupiti 28 sudionika iz 14 različitih država: Španjolske, Gruzije, Armenije, Francuske, Italije, Slovačke, Ukrajine, Grčke, Malte, Bugarske, Rumunjske, Turske, Sjeverne Makedonije i Hrvatske.

Na ovom Erasmus+ tečaju naučit ćete kako:

  • Razumjeti rang, privilegije i dinamiku moći koja strukturira vašu percepciju i ponašanje,
  • Razumjeti i razviti plan za poboljšanje dinamike moći u vašoj organizaciji,
  • Naučiti kako je moć povezana sa sukobom,
  • Steknite dublje razumijevanje temeljne dinamike rasizma, seksizma, klasicizma, lgtbfobije i isključivanja manjinskih skupina općenito,
  • Steknite novo razumijevanje ljudskih odnosa,
  • Naučite i isprobajte nove načine suočavanja s moći (dinamikom).

Kome je trening namijenjen?

Trening je namijenjen svima koji imaju navršenih 18 godina, a posebno mladima koje zanima tema dinamike moći u društvu i utjecaj na percepciju, ljudski odnosi, privilegiranost i slično. Trening će u potpunosti biti organiziran na engleskom jeziku.

Kada i gdje?

Trening će se održati od 14. do 21.08.2023. u Dosriusu u Španjolskoj. Sudionici će moći doći na mjesto održavanja projekta, 14. kolovoza, a vratiti se nazad u svoje države 21. kolovoza.

Troškovi sudjelovanja

Sudjelovanje na treningu je posve besplatno te su svim sudionicima osigurani smještaj, hrana i svi materijali za aktivnosti. Prijevoz je osiguran u vrijednosti do maksimalno 275 EUR, koliko dopušta budžet dobiven iz EU sredstava.

Za detaljne informacije o treningu, možeš pristupiti službenom infopacku projekta.

Prijave

Prijave su otvorene do 5. srpnja na ovoj poveznici.

U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktiraj na eu@huki.hr !