Društvo se konstantno mijenja, a s njim se mijenjaju i načini poslovanja. Nove generacije poduzetnika/ca prepoznaju važnost društvene odgovornosti u poslovanju, te su usmjereni na stvaranje inovativnih rješenja za društvene probleme. Ako ste među njima, imamo sjajne vijesti – Social Impact Award program organizira dvije radionice koje vam mogu pomoći u ostvarivanju vaših društveno odgovornih projekata.

Radionice koje ne smijete propustiti!

Radionica Impact modeling

Radionicu će voditi dugogodišnji edukator i mentor Helena Habdija, čija su iznimna komunikacijska vještina, visoka razina kreativnosti i razvijena emocionalna inteligencija poznate u poduzetničkim krugovima. Na ovoj radionici naučit ćete kako stvoriti poslovni model koji ima pozitivan utjecaj na društvo i okolinu, te kako stvoriti održivu strategiju za uspješan poslovni poduhvat.

 

Radionica Chat with Impact

Radionicu će voditi Branko Drljača, stručnjak za društveno poduzetništvo s bogatim iskustvom u coaching i konzalting industriji. Na ovoj radionici naučit ćete kako komunicirati svoje ideje na način koji će ostaviti pozitivan utjecaj na ljude i društvo, te kako koristiti svoju znatiželju i kreativnost kako bi stvorili projekte koji će imati pozitivan utjecaj na svijet oko nas.

 

Kada i gdje?

Datum: 28.4.

Vrijeme: 14:00 – 16:00 h

Mjesto: Rochester Institue of Technology, Ul. Damira Tomljanovića 15

 

Prijave

Sudjelovanje je besplatno, a prijave traju do 27. travnja! Prijavi se.

 

Ove radionice su idealna prilika za sve mlade ljude koji žele naučiti kako kombinirati poslovne ideje s društvenim utjecajem, stvarati inovativna rješenja za društvene probleme i pokrenuti društveno odgovorne poduzetničke projekte. Prijavite se odmah i budite dio pozitivnih promjena u društvu!

 

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) provodi radionice u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade.