Po treći put u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije, kreće novi ciklus Social Impact Award (SIA) programa kojem je cilj omogućiti potrebnu edukaciju i mentorsku podršku pri razvijanju poduzetničkih ideja.

Ako te zanimaju društveno poduzetništvo, generiranje ideja, prepoznavanje prilika i poslovno modeliranje – naše SIA radionice su prava stvar za tebe!

Kome su namijenjene SIA radionice?

SIA u fokus stavlja mlade od 16 do 30 godina starosti koji su voljni pridonijeti radu na društvenoj promjeni i biti dio razvoja društvenog poduzetništva u Hrvatskoj i svijetu. Program se provodi u više od 15 zemalja Europe, Azije i Afrike te obuhvaća više od 8.000 studenata i mladih godišnje.

O čemu su radionice i kako se prijaviti?

Prva radionica u sklopu SIA programa odvit će se 23. ožujka s početkom u 17:30 sati, a naziv joj je Idea generation (Tvornica ideja).

Raspored radionica:

23. ožujak 2022., 17:30 sati – Idea generation (Tvornica ideja)

13. travnja 2022., 17:30 sati – Business modeling (Poslovno modeliranje)

4. svibnja 2022., 17:30 sati – Chat with Impact

25. svibnja 2022., 17:30 sati – Hack your SIA application

Sve radionice održat će se na hrvatskom jeziku te nema preduvjeta za sudjelovanje na pojedinačnim radionicama, odnosno sudjelovanje na jednoj radionici ne uvjetuje sudjelovanje na drugoj radionici.


Preporuka je sudjelovati na svim radionicama kako bi vam potencijalna prijava na SIA program bila što lakša i brža. 

Prijave

Prijave na radionice su moguće putem linka: https://croatia.socialimpactaward.net/radionice/ 

Za sudjelovanje na radionici (ili više njih) potrebno je izvršiti prijavu putem linka, a link za uključivanje na radionicu će vam biti poslan na mail dan prije održavanja radionice.

Zašto su uključiti na radionice?

Osim što je sudjelovanje u potpunosti besplatno, mladi mogu više naučiti i slušati o razvoju ideja s pozitivnim utjecajem na lokalnu zajednicu, a nova znanja o društvenom poduzetništvu te kako ostvariti ideju kroz poslovno planiranje i korištenje zanimljivih te kreativnih alata.

 

Social Impact Award se provodi u sklopu programa LEAP društveno poduzetništvo za mlade u suradnji s Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade.