Stižu sjajne vijesti za sve one željne sudjelovanja na međunarodnim projektima! Idući mjesec radimo na još jednom HUKI projektu u nizu u kojem možeš sudjelovati. Ako te zanimaju poduzetničke vještine, radiš s mladima ili jednostavno želiš razvijati i promovirati poduzetništvo te bolje razumjeti (ne)zaposlenost mladih, naš trening će te sigurno zanimati!

Tko?

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u  međunarodnom treningu u okviru Erasmus+ programa koji financira Europska Unija!

Što?

Riječ je o treningu u trajanju od šest dana koji će okupiti 20-ak sudionika iz šest različitih država:

  • Austrija
  • Estonija
  • Hrvatska
  • Njemačka
  • Poljska
  • Portugal

Kome je trening namijenjen?

Trening je namijenjen svima koje zanimaju poduzetničke vještine, stručnjacima koji rade s mladima i kreiraju programe za njihov osobni rast i razvoj i koji bi općenito voljeli poraditi na svojim vještinama koje se odnose na razvoj i promociju poduzetništva.

Kada i gdje?

Trening će se održati od 24. do 29. travnja u blizini Samobora, na Greenville eko farmi. Sudionici će moći doći na mjesto održavanja projekta dan prije početka treninga, odnosno 23. travnja., a vratiti se nazad u svoje države dan nakon završetka projekta, odnosno 30. travnja.

Troškovi sudjelovanja

Sudjelovanje na treningu je posve besplatno te su svim sudionicima osigurani smještaj, hrana i prijevoz u okviru budžeta dobivenog iz EU. 

Za detaljnije informacije o projektu možeš pristupiti sljedećem linku:
https://bit.ly/BeEnterprising

Prijave

Prijave su otvorene do 29.3. na sljedećoj poveznici:  https://forms.gle/rcQjenh7AJrXRuUa8

U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktiraj na eu@huki.hr!