Krenuli smo s provedbom još jednog Erasmus+ projekta

Ako vam se slučajno čini da svaki tjedan započinjemo neki novi projekt, zapravo vam se uopće ne čini i u pravu ste. 

HUKI je započeo s provedbom Erasmus+ projekta Inclusion is On u trajanju od dvije godine, a svrha mu je povećati znanje stručnjaka o inkluziji mladih kroz organizaciju slobodnih aktivnosti te educiranje stručnjaka u Europi o kreiranim alatima. Projekt se provodi do 2024. godine, a partneri su Nuorten Akatemia, Youth Academy iz Finske, Nuorisoseurat, The Finnish youth association iz Finske, Radio- R iz Češke, Tartu Youth Work Center iz Estonije, Federation of Children´s and Youth Municipal councils iz Mađarske, Le Discipline iz Italije i Hrvatski ured za kreativnost i inovacije iz Hrvatske.

Prikupljat ćemo i razvijati alate te prakse za jačanje pristupačnosti aktivnosti slobodnog vremena za mlade kao i poboljšanje ravnopravnosti sudionika.

Kako bi konačni paket alata bio što korisniji, trebamo vašu pomoć.

Pomozi nam i sudjeluj u istraživanju!

Prva aktivnost koju projekt podrazumijeva je provedba istraživanja.

Tema mu je ravnopravnost i dostupnost dostupnost slobodnih aktivnosti za mlade, a namijenjena je svima koji su zaposleni u udrugama i rade na izradi slobodnih aktivnosti za mlade.

Cilj je dobiti opću predodžbu osoba koje rade s mladima o trenutno najvećim preprekama ili iskustvima o pitanjima jednakosti i pristupačnosti slobodnih aktivnosti za mlade.

Anketa je dostupna ovdje te bi okvirno mogla potrajati 5 do maksimalno 10 minuta. Sudjelovanje u istraživanju moguće je do kraja veljače.

Vaše mišljenje nam je važno te bismo bili veoma zahvalni za odvajanje nekoliko minuta kako biste nam odgovorima pomogli razumjeti gledište stručnjaka o slobodnim aktivnostima za mlade.

Riješi anketu klikom ovdje: https://link.webropolsurveys.com/S/EE62AA7087E6CED9

Projekt “Inclusion is on” provodi se u okviru Erasmus+ programa KA2 koji sufinancira Europska unija. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije.