Uz sve veću konkurenciju na tržištu rada i rastuću potrebu za inovativnošću i kreativnošću, znamo da je danas važnije no ikad da imaš pristup vještinama, resursima i podršci koja ti je potrebna za uspjeh – bilo tvoj osobni ili poslovni.

I zato baš…

I zato baš, pripremamo Growing Youth Potential projekt čiji je cilj pružiti priliku mladima da razviju vještine i sposobnosti koje su im potrebne za uspjeh u današnjem svijetu koji se brzo mijenja.

O programu

Program će biti usmjeren na poticanje angažmana i poduzetničkih vještina, povećanje zapošljivosti i omogućavanje jednakog pristupa obrazovanju za mlade ljude iz različitih sredina.

Aktivnosti kroz koje ćemo prolaziti bit će mješovite no dizajnirane su s ciljem da razvijaš društvene i praktične vještine, kao i proaktivan način razmišljanja.

U malom timu od desetak sudionika, proći ćemo kroz nekoliko važnih osnovnih tema kao što su to poslovno modeliranje, design thinking i inoviranje, poslovni planovi, financijski planovi, marketinški plan.

Program je namijenjen osobama koje nemaju iskustva s poduzetništvom kako bi dobile osnovne infromacije o navedenim područjima, koje kasnije mogu proširiti i iskoristiti za razvoj vlastitog poslovanja – ili prijavu poslovne ideje na natječaj Social Impact Award Croatia.

 

Checkiraj program koji smo ti pripremili:

Bitne informacije za prijavu

Idealna prilika da stekneš vrijedne vještine i znanja o poduzetništvu u potpunosti je BESPLATNA!

Program je prilagođen mladima od 20 do 30 godina, a za stjecanje certifikata potrebno je završiti najmanje pet od sedam aktivnosti.

Prijaviti se možeš putem linka:

Projekt se provodi u okviru Erasmus+ programa koji sufinancira Europska unija te koji podržava razvoj znanja i vještina u područjima edukacije, treninga, mladih i sporta. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije.

Više o programu može se pročitati ovdje: https://ampeu.hr/erasmus