Veselimo se podržati još jednu konferenciju naših dragih prijatelja iz organizacijskog tima jednog od najvećih poslovnih događaja godine u jugoistočnom dijelu Europe – Spark.me

Konferencija Spark.me odvit će se 4. i 5. lipnja u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu te uz dosad objavljene govornike donosi i treće ime – u pitanju je Pete Blackshaw, međunarodno priznati stručnjak iz područja digitalnog marketinga i brendiranja, inovator, autor i lider koji je bio zadužen za digitalne i društvene medije u kompanijama Nestlé, Nielsen i Procter & Gamble. Nakon uspješnog rada u ovim korporacijama, trenutno je na funkciji izvršnog direktora startup katalizatora i investicijskog fonda Cintrifuse.

Blackshaw je bio globalni potpredsjednik zadužen za digitalne i društvene mreže u Nestleu, najvećoj prehrambenoj kompaniji na svijetu, gdje je predvodio inovativne digitalne projekte za stotine Nestleovih brendova. Prethodno je bio direktor marketinga kompanije NM Incite nastale kroz partnerstvo korporacija Nielsen i McKinsey. U svojoj bogatoj karijeri, osnovao je i tim zadužen za digitalni marketing u globalnom gigantu Procter & Gamble. Nakon što je napustio kompaniju, pokrenuo je PlanetFeedback.com, jedan od prvih online portala na kojem su potrošači mogli objaviti svoje mišljenje o proizvodima.

Organizatori konferencije su prethodno objavili imena dva Spark.me 2022 govornika – u pitanju su Christopher S. Penn, svjetski autoritet na području digitalnog marketinga čija je posebna ekspertiza u analitika, znanost o podacima i strojno učenje i Fredrik Härén, istraživač kreativnosti koji je do sada održao više od 2.000 predavanja u više od 70 država na šest kontinenata.

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na službenoj stranici – www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. lipnja), startup takmičenju (4-5. lipnja), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim coffee pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. lipnja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.