Završilo je treće izdanje LEAP Womena: “Vjera u sebe i svoje sposobnosti je glavno oružje svake žene, kao i muškarca”

U petak, 26. listopada u Kaptol Boutique Cinema održalo se treće izdanje STEM – poduzetniče konferencije LEAP Women koju je predvodilo 11 jakih ženskih imena iz svijeta bankarstva, financija, gejmifikacije, digitalizacije i marketinga.

 

inspirativna predavanja

Od predsjednice Uprave RBA Liane Keserić preko direktorice upravljanja mrežom i IT uslugama u A1 Hrvatska Antonije Kujundžić Velimirović do članice Uprave i glavne financijske direktorice Plive Nikoline Dizdar Čehulić, motivirana troznamenkasta publika saznala je više o karijernim probojima, work-life balansu te prilikama razvoja u globalnom okruženju.

“Vjera u sebe i svoje sposobnosti je glavno oružje svake žene, kao i muškarca. I dok se svi možemo razlikovati u mnogo kvaliteta, ako neprestano njegujemo međusobno poštovanje, otvorenost i slušamo, ostvarit će se izvrsni poslovni rezultati, ali i prekrasne suradnje koje rastu izvan gabarita poslovne sfere života. Bila je zbilja čast biti među izvrsnim govornicama, ali i prekrasnom publikom punom dobre energije!”, kazala je Kujundžić Velimirović pod dojmom nakon što je održala predavanje na temu “Što sam dosad naučila u karijernom adrenalinskom parku?”. Osim njih, predavanja su imale Lora Pleško i Marina Grljušić iz inicijative Mentoring Byte,  direktorica Akademije u Cogniteu i naša nagrađivana ekspertica za gejmifikaciju Snježana Šlabek, izvršna direktorica sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 Grupe Sanja Svilokos, voditeljica odjela za korisničko iskustvo i digital u EY Hrvatska Ida Pandur, voditeljica odjela za mikro poduzetnike u HBOR-u Mirela Đuran, osnivačica Shhhefice te stručnjakinja za osobni brending Tanja Džido te poslovna psihologinja Ivana Conjar.

perspektive svestranih žena poduzetnica

Cilj konferencije bio je ukazati na žene kao liderice i uzore u različitim industrijama, a koje mladim ženama koje žele razviti karijeru mogu biti primjer u navedenim područjima.

“Trećim izdanjem LEAP Womena ispunili smo zadani cilj – podijelili smo perspektive svestranih žena poduzetnica i ohrabrili one kojima treba taj mali “push” da kroče poslovnim svijetom bez pregovaranja vlastitih vrijednosti. Zadovoljni smo odazivom muške i ženske publike, a posebno proaktivnom radoznalošću sudionica u okviru neformalnog dijela konferencije”, kazali su organizatori iz Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije. Publiku je kroz cjelodnevni događaj u Kaptol Boutique Cinema vodio poznati MC i stand-up komičar Goran Vugrinec, a duhovitim najavama govornica izmamio je osmijehe na lica svih u dvorani.