U tebi tinja želja za pozitivnim utjecajem u zajednici? Imaš ideju za koju ti treba samo maaalo poticaja i “push” u pravom smjeru? Odlično.

U sklopu cjelogodišnjeg programa LEAP društveno poduzetništvo za mlade otvorene su prijave za inkubaciju Social Impact Award programa! Zajednica mladih društvenih inovatora koji svoje namjere pretvaraju u djelo i ove godine nagrađuje poduzetničke ideje. 

Kako se prijaviti?

Prijave za ovogodišnji Social Impact Award su otvorene, a tri najbolja tima po izboru stručnog žirija bit će nagrađeni ukupnim nagradnim fondom u iznosu od 30.000 kuna te stručnim mentorstvom tijekom razvoja i implementacije ideje.

Osim toga pobjednici osvajaju putovanje na SIA Summit u Beč!

Prijave su otvorene do 17. srpnja, a svi koji se prijavljuju moraju biti rođeni između 1992. i 2007. godine, bilo da se prijavljuju individualno ili kao tim.

Svoju ideju možete prijaviti ovdje.

10 ideja ulazi u inkubaciju

Deset najboljih ideja po izboru žirija ulazi u inkubacijski proces koji će se održati od srpnja do rujna 2022. godine.

Tijekom inkubacijskog djela programa svim timovima se dodjeljuje stručan mentor kojeg imaju na raspolaganju te koji im pomaže u razvijanju i implementaciji ideje. Također, za sve timove će biti organizirane specijalizirane radionice povezane s poslovnim planiranjem, marketingom, financijama i prezentiranjem ideje.

Projekt provodi Hrvatski ured za kreativnost i inovacije u suradnji s međunarodnim partnerima ERSTE Stiftung, WU Vienna i Impact Hub te nacionalnim partnerima SAP i Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Direktnu prijavu možete izvršiti putem ovog linka.