Postoji li bolji način provođenja ljetnog odmora od kombinacije putovanja i edukacije? Ne, ni mi ne mislimo da postoji 🙂 Stoga vam donosimo informacije o jednom novom projektu i prilici za odlazak u Bugarsku!

O čemu je riječ?

“Ways of facilitation” je program namijenjen stručnjacima koji rade s mladima kako bi razvili svoje profesionalne vještine kroz otpornost, komunikacijske vještine, suradnju i grupnu dinamiku u međunarodnom okruženju. Program provodi bugarska organizacija Active Bulgarian Society u periodu od 15.8. do 22.8.2022., a više informacija moguće je pronaći u infopacku projekta.

Tko može sudjelovati?

Na treningu mogu sudjelovati osobe od 18 do 25 godina koje rade ili imaju namjeru raditi s mladima. Važno je da su sudionici motivirani za osobni rast i razvoj te rad u međunarodnom okruženju.

Sudjelovanje je moguće za sve osobe koje dolaze iz sljedećih država:

  • Hrvatska
  • Bugarska
  • Mađarska
  • Španjolska
  • Rumunjska
  • Grčka
  • Italija

Osnovne informacije o projektu

Tema: facilitiranje u radu s mladima

Kada: 14.8.2022.-23.8.2022.

Gdje: Bansko, Bugarska

Tko: osobe između 18 i 25 godina

Troškovi namijenjeni za putovanje: do 275 EUR

Troškovi: Svi su troškovi pokriveni od strane Europske Unije u okviru Erasmus+ programa. Uključeni su smještaj, obroci te putovanje za koje sudionici sami kupuju karte, a nakon sudjelovanja na projektu im se ti novci vraćaju.

Cijena participacije: Za ovaj projekt plaća se participacija od 40 EUR. Međutim, ona se može reducirati od putnih troškova. Primjerice, ako su karte kupljene po cijeni do 245 EUR, nije potrebno ništa doplatiti za participaciju, već nepotrošena svota novca ostaje organizaciji.

Prijave

Prijave su moguće na sljedećem linku: https://forms.gle/QWzNY9s14GjVRMfW9

Ostale informacije

Za sve ostale informacije o projektu ili o Erasmus+ programu moguće je obratiti se na e-mail blanka@huki.hr