Jesi li mladi lider u potrazi za prilikom za umrežavanje s drugim vrhunskim talentima iz različitih industrija? Želiš li naučiti od najboljih i proširiti svoje znanje i stručnost? Young Leaders Forum je konferencija za tebe!

O konferenciji

Održavajući se u travnju na idiličnom otoku Sv. Katarina u blizini Rovinja, ovaj ekskluzivni događaj organizira Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj. S naglaskom na mlade talente u dobi od 18 do 35 godina, konferencija će ponuditi bogat program formalnih i neformalnih aktivnosti osmišljenih kako bi sudionicima pomogli u učenju i povezivanju s ekspertima i kolegama iz različitih područja.

Jedna od jedinstvenih značajki konferencije Young Leaders Forum je njezina lokacija. Otok Sv. Katarina, koji je ekskluzivno rezerviran za konferenciju tijekom tri dana, pruža prekrasan i inspirativan ambijent za sudionike koji se žele uključiti u rasprave i aktivnosti. S ograničenim brojem sudionika, konferencija nudi intimno i personalizirano okruženje koje potiče umrežavanje, suradnju i nova prijateljstva.

No konferencija Young Leaders Forum nije samo specifična zbog lokacije. Program sam po sebi obećava da će biti prepun vrijednih uvida i mogućnosti dijeljenja znanja. Osim predavanja, panela i Q&A sesija koje vode vrhunski eksperti iz različitih industrija, sudionici će imati pristup različitim neformalnim aktivnostima poput večernjih druženja i one-on-one sastanaka s ekspertima i drugim sudionicima.

Bilo da si mladi poduzetnik, uspješni umjetnik ili budući političar, konferencija Young Leaders Forum ima nešto za tebe. S raznolikim nizom govornika i sudionika iz cijelog svijeta, konferencija obećava da će biti zaista jedinstveno i obogaćujuće iskustvo koje će ti pomoći da svoju karijeru podigneš na sljedeću razinu.

Prijave su otvorene do 31. ožujak 2023.

Stoga, ako želiš proširiti svoje horizonte i povezati se s istomišljenicima, rezerviraj svoj kalendar od 26. – 28. travnja i prijavi se na konferenciju Young Leaders Forum.

S ograničenim brojem mjesta, ovo je prilika koja se ne propušta! Prijave su otvorene do 31. ožujak 2023.