Kao organizatori jedne od najvećih multidisciplinarnih konferencija za mlade u ovom dijelu Europe bacili smo se i u provedbu LEAP Pre-Summita – besplatnog programa, u sklopu LEAP Summit konferencije, koji će se održati 16. i 17. svibnja u prostoru Zagrebačkog inovacijskog centra Zicer. Sudionike očekuju dva dana ispunjena aktivnostima usmjerenima na razvoj poduzetničkog i poslovnog mindseta mladih pod vodstvom izabranih stručnjaka. Prijave za radionice su u tijeku, a svi zainteresirani mogu svoje mjesto rezervirati na linku gdje je dostupan i detaljan raspored aktivnosti.

Pre-Summit: Bootcamp radionice

Bootcamp je ime dvodnevne edukacije koja će se održavati od 12 do 17 sati i omogućiti sudionicima da pretvore svoje poslovne ideje u stvarnost. Uz brojne metode iskusnog voditelja Daria Varošanca poput inovativne LEGO Serious Play metode moći će oblikovati vlastitu marketinšku strategiju, naučiti osnove financiranja, segmentiranja kupaca, razvoja koncepta poslovanja i usavršiti svoje prezentacijske vještine za pitch. Krajnji cilj edukacije je kreiranje vlastitog poslovnog plana spremnog za prijavu na Social Impact Award natječaj i osvajanje novčane nagrade, kao i sudjelovanja na SIA Summit eventu u Beogradu. Svim sudionicima po završetku radionice bit će dodijeljen online certifikat.

Pre-Summit: Coca-Coline radionice

U suradnji s Coca-Colinom podrškom mladima, u programu su se našle i brojne interaktivne radionice koje će sudionicima pružiti znanje o tome kako da se istaknu u današnjem konkurentnom tržištu rada. Trikove i savjete o pisanju privlačnog životopisa, motivacijskog pisma i kvalitetnog intervjua za posao otkrit će voditeljica prve radionice Martina Raškaj. Radionicu za poticanje inovativnosti i kreativnosti kroz projektni menadžment vodit će Marija Roždijevac i CROZ tim, a Veronika Šafranko upoznat će sve prisutne s vještinom odabira pravih riječi i govora tijela za učinkovitu samoprezentaciju.

LEAP Summit konferencija

U posljednjih sedam godina LEAP Summit posjetilo je  više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na pozornicama ove inspirativne konferencije te prezentiralo najnovije ideje, svoje uspjehe, znanje te dostignuća. S promjenom lokacije, ovo biti najbolje i najveće izdanje do sad.