“Empowering youth through blokchain“ je trening u okviru Erasmus+ programa na temu blokchaina, rada s mladima, project managementa i društvenih inovacija. Trening provodi organizacija Youth for Equality.

Ako ti se sve ovo čini zanimljivo, čitaj dalje!

Tko?

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u  međunarodnom treningu u okviru Erasmus+ programa koji financira Europska Unija!

Što?

Riječ je o treningu u trajanju od 1.11.2023. do 8.11.2023. koji će okupiti 28 sudionika iz sedam različitih država: Slovačke, Mađarske, Portugala, Španjolske, Turske, Litve i Hrvatske.

Na ovom Erasmus+ tečaju naučit ćete o:

  • blokchain tehnologiji
  • radu s mladima
  • networkingu
  • međunarodnim partnerstvima
  • društvenim inovacijama
  • project managementu

Kome je trening namijenjen?

Trening je namijenjen svima koji imaju navršenih 18 godina, a posebno mladima koje zanima tema dinamike moći u društvu i utjecaj na percepciju, ljudski odnosi, privilegiranost i slično. Trening će u potpunosti biti organiziran na engleskom jeziku.

Za sudjelovanje tražimo 4 osobe, stoga požuri s prijavom 🙂

Kada i gdje?

Trening će se održati od 1. do 8.11.2023. u Trnavi u Slovačkoj. Sudionici će moći doći na mjesto održavanja projekta, 1.11., a vratiti se nazad u svoje države 8.11.

Troškovi sudjelovanja

Sudjelovanje na treningu je posve besplatno te su svim sudionicima osigurani smještaj, hrana i svi materijali za aktivnosti. Prijevoz je osiguran u vrijednosti do maksimalno 275 EUR, koliko dopušta budžet dobiven iz EU sredstava.

Za detaljne informacije o treningu, možeš pristupiti službenom infopacku projekta.

Prijave

Prijave su otvorene do 8.9. na ovoj poveznici.

U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktiraj na eu@huki.hr !