Iako će se ovogodišnje izdanje međunarodne konferencije LEAP Summit odviti tek u svibnju, uzbuđeni sudionici su pohrlili po svoje besplatne ulaznice za najveću konferenciju za mlade u jugoistočnoj Europi u broju koji je iznad svih naših očekivanja.

Tako je u prvom tjednu otkako smo pustili ulaznice u opticaj putem Entrio.hr platforme “zgrabljeno” više od 750 ulaznica, a brojka se mijenja iz sata u sat. Program konferencije raste i razvijat će se kroz nadolazeće tjedne, a zasad je poznato kako će se sedmo izdanje LEAP Summita odvijati na tri pozornice s više od 60 govornika.

Među prvim najavljenim govornicima su Mirela Sula, osnivačica i izvršna direktorica Global Woman Cluba, Albert Gajšak, osnivač i izvršni direktor tech startupa CircuitMess, Barbara Slade Jagodić, vlasnica SLADE.hr agencije i mnogi drugi koje možete provjeriti na listi govornika LEAP Summit 2022.

 

Naglasak na razvoju karijere

I ove će godine mladi imati priliku slušati vodeće profesionalce o novim trendovima i proširiti svoju bazu znanja te se poslovno povezati s predstavnicima industrija gdje žele razvijati karijeru. Naravno, sve sudionike očekuje i networking dio događanja, kojem se i mi uvijek veselimo, a bit će zastupljen tijekom neformalnog dijela konferencije.

Sve sudionike očekuju predavanja, panel diskusije, debate i dobra porcija vijesti iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a besplatne ulaznice nabavite ovdje dok ih još ima, jer tempo kojim smo krenuli predviđa da ćemo popuniti dvorane CineStar Zagreba za 12. i 13. svibnja. 

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.