„Media influence in youth work“ novi je trening u okviru Erasmus+ programa namijenjen za sve koji se bave radom s mladima ili sudjeluju u organizacijama koje se bave radom s mladima.

Primarni cilj projekta je naučiti sudionike kako snimati, montirati i distribuirati online videa. Želi se osnažiti radnike i voditelje mladih sa skupom vještina i znanja, potrebnih za suradnju s mladima, u izradi online video sadržaja – videa koji bi nosili snažne društvene poruke, a koji u nekim slučajevima mogu dovesti do značajne društvene promjene unutar lokalne, regionalne, nacionalne ili međunarodne zajednice.

Ako ti se sve ovo čini zanimljivo, čitaj dalje!

Ili se prijavi odmah putem linka: https://bit.ly/3YIRY0V

Tko?

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u  međunarodnom treningu u okviru Erasmus+ programa koji financira Europska Unija!

Što?

Riječ je o treningu u trajanju od šest dana koji će okupiti 31 sudionika iz devet različitih država:

  • Bugarska
  • Danska
  • Hrvatska
  • Njemačka
  • Grčka
  • Italija
  • Latvija
  • Portugal
  • Poljska

Kome je trening namijenjen?

Trening je namijenjen svima u dobi između 18 i 40 godina koje zanima rad s mladima, onima koji rade ili su stručnjaci u radu s mladima, aktivisti koji su dio ili sudjeluju u organizacijama za mlade, itd… Također, trening će u potpunosti biti organiziran na engleskom jeziku pa je bitno da razumiješ i pričaš engleski jezik.

Kada i gdje?

Trening će se održati od 1. do 8. ožujka u Velbertu, u Njemačkoj. Sudionici će moći doći na mjesto održavanja projekta, 1. ožujka, a vratiti se nazad u svoje države 8. ožujka. Također, ukoliko želiš ostaviti nešto vremena za upoznavanje i razgledavanje grada i okolice, utoliko možeš doći 2-3 dana ranije prije početka projekta, ili možeš ostati 2-3 dana kasnije nakon završetka projekta.

Troškovi sudjelovanja

Sudjelovanje na treningu je posve besplatno te su svim sudionicima osigurani smještaj, hrana i prijevoz u okviru budžeta dobivenog iz EU.

Za detaljne informacije o treningu, možeš pristupiti sljedećem linku: https://bit.ly/3YJhrYo

Prijave

Prijave su otvorene do 6. siječnja na sljedećoj poveznici:  https://bit.ly/3YIRY0V

U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktiraj na eu@huki.hr!